Zpět

Chcete mít z knih ještě větší prožitek? Vyzkoušejte audioknihy.

Už jste i vy propadli audioknihám? Ne? Nikdo netvrdí, že máte zavrhnout klasické čtení. Není nad to se posadit na své oblíbené místo s horkým čajem nebo kávou a nechat se unášet textem plným romantiky, dobrodružství a příběhů. Ale pak tu máme situace, kdy je audiokniha skvělou alternativou.

Spousta z vás, našich zákazníků, už si audioknihy oblíbila. A také tu máme ty, kteří si ještě na žádnou audioknížku netroufli. Pro vás jsme připravili pár důvodů, proč je tak skvělé si na poslech knih zvyknout. Určitě to nepůjde hned. Možná se budete muset za začátku trochu více soustředit. Ale věřte, že to stojí za to, a že se vám otevřou zase další krásy a prožitky ze „čtení“.

Rozvinete „multitasking“ – audioknihu můžete poslouchat kdykoliv a kdekoliv. Třeba při cestě autem, při uklízení, při běhání, při vaření…zkrátka při jakékoliv činnosti, která vám nedovolí si sednout a soustředit se na čtení.

Odpočinou si vaše oči – už se vám nechce po dlouhém dni v práci a koukání do počítače namáhat oči? Nebo máte zrakové omezení? Zaměstnejte uši. Poslouchejte.

Zapojíte další smysly – poslechem audioknížky zapojíte úplně jinou představivost. Kvalitní přednes nejlepších interpretů vás do knihy vtáhne mnohem hlouběji, než si nyní dokážete představit. Horor bude najednou mnohem více strašidelný, napínavé pátrání v thrilleru budete pociťovat jako kdybyste stáli přímo vedle detektiva. Romantika bude mnohem více jiskřivá a humor zase vtipnější.

A pokud ještě stále váháte, najdete v naší nabídce několik titulů, které vám vydavatelé poskytují zcela zdarma. Nic vám tak nebrání si poslech knížky vyzkoušet na vlastní kůži.