Zpět

Jak na podzimní splín?

Léto bylo krásné, plné sluníčka, výletů, dovolených a volna. A co teď? Ochladilo se, prší, je sychravo, na výlety se nám už moc nechce, dovolená je v nedohlednu a v nose cítíme první příznaky rýmy. Podzimní splín na mnohé z nás padne dřív, než bychom čekali.

Taky jste si tak moc užili letošní léto? Výlety, dovolené, koupání a zmrzlinu? Určitě jsou mezi vámi milovníci podzimu, kteří už netrpělivě čekají na první ochlazení, aby si mohli vytáhnout teplou deku a dát si horké latté. Ale co ti, kteří podzim neradi a snadno propadnou podzimním splínům a depresím? Pro ty tu máme pár tipů.

Buďte aktivní. I když se vám nechce, vyrazte ven na vzduch. Pobytu venku i ik lehké pohybové aktivity. Projděte se. Kochejte se barevným listím. Čas můžete využít k poslechu audioknížky. Třeba právě o tom, jak se postavit podzimní depresi . Neradi chodíte? Tak si zacvičte chvíli doma. Potřebujete inspiraci? Zkuste Stvořeni k pohybu nebo Pilates živě. Adéla umí skvěle motivovat. Vyzkoušeno na vlastní kůži.

Dbejte na vyváženou stravu a dostatek bílkovin. Dopřejte si na talíři všechny barvy podzimu. Nevíte si rady? Zkuste zalistovat v knížkách. Zdravé jídlo není nuda je studnicí nápadů. Stejně jako Vaříme lehce . S plným žaludkem jde hned všechno lépe.

Nezapomínejte na odpočinek. Dostatečně spěte, relaxujte a sledujte se po nových koníčcích. Zkuste aromaterapii nebo vytváření podzimních dekorací .

Navštěvujte své přátele a pokud jste daleko, tak si alespoň zavolejte. V době moderních technologií je to tak dnešní snadné.

V konečné řadě máme radu jednu z nejlepších. Sáhněte po nové knížce. Je jedno zda ji budete číst, nebo se zaposloucháte do hlasu oblíbeného interpreta. Nechte se unášet do světa fantazie, řešte záhadné vraždy, prožijte romantické chvilky, odhalte největší sci-fi záhady. Knížky nemají hranice.