Zpět

Máme nové časopisy o bydlení

Pro všechny nadšence do designu a vylepšování, jsme do naší nabídky zařadili další nové časopisy. Tentokrát to jsou periodika o bydlení. Vybrat si můžete jednotlivá vydání, nebo si pořídit výhodné předplatné. A jaké to jsou?

Náš tým se snaží na Digiportu stále obohacovat o další a nové tituly, které by vás mohly oslovit. Tentokrát rozšiřujeme sekci o bydlení.

Chcete mít krásně zařízený byt podle posledních trendů? Zajímá vás jak bydlí slavné osobnosti? Potřebujete inspiraci, kde sehnat opravdu vydařené designové kousky? Chcete vědět, kolik to vše stojí? Chcete se orientovat ve žhavých trendech z veletrhů a showroomů? Luxusní magazín Moderní byt bude pro vás nezbytným průvodcem. Ocení ho všichni milovníci designu, nevšedního bydlení, luxusu a originality.

Když bydlíte v malém či velkém bytě, ve městě, na vesnici, v pronájmu, ve vlastním, jistě oceníte časopis plný nepřeberného množství nápadů, inspirace, tipů, jak své bydlení vylepšit, zkrášlit, předělat, oživit. Potřebovat nebudete příliš peněz, ani extra dovednosti. Stačit bude oblíbený časopis Bydlení , který díky jeho elektronické podobě, budete mít stále s sebou. Ať už je doma v pohodlí třeba u večerního relaxu, nebo při nákupu nového křesla do obývacího pokoje.