Zpět

Naše tipy na říjnové čtení

Kdy jindy se začíst do napínavých thrillerů, které nás čapnou, ponoří do děsivých okamžiků, mrazivé atmosféry a kolotoče vyšetřování. Říjen je pro takové čtení jako stvořený.

Je úplně jedno, jestli slavíte Halloween nebo ne. Na čtení něčeho napínavého a děsivého se vždy najde správná příležitost. Ale ruku na srdce… říjen a období podzimu k tomu vybízí. Už se mnohem dříve stmívá, všude na nás vykukují vyřezávané dýně, strašidelné dekorace a hrůzostrašné masky. Správnou atmosféru to má. Tak si doma zhasněte, rozsviťte lampičku, zatáhněte závěsy a ponořte se do čtení něčeho, po čem vás bude mrazit v zádech, budete koukat do temných rohů, zda tam něco nečíhá, budete poslouchat každé šustnutí na chodbě, zda se někdo neblíží…

Máme pro vás pár tipů, která nás za poslední dobu zaujaly:

Kanibal z Nine Elms není žádnou novinkou, ale co nevidět vyjde u nás další díl s vyšetřovatelkou Kate. A možná se budeme muset společně vrátit do minulosti….až k hrůznému kanibalovi.

Tři sekery nám přinášejí mysteriózní atmosféru hřbitovů, opuštěných domů a míst, kde straší. Úspěšný youtuber, kněz zavřený ve vězení za brutální vraždu…co když mají něco společného?

Holly je jedna z nejvýraznějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga. Nyní se vrací, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v malém městečku.

Noční dům je hororovým románem. Telefonát z budky se zdá jako dobrý žert, dokud vám sluchátko nesežere kamaráda. A nikdo vám nevěří. Co se doopravdy stalo?

Hrob je sám o sobě název plný hrůzy. Rozloučení se zesnulou kamarádkou má být zároveň i setkáním po letech, které se až příliš rychle mění v děsivou hru se smrtí. Dvě mrtvá těla, drsný vítr a spousta záhad.

Já, had. Jde o nejúchvatnějšího podvodníka sedmdesátých let, nebo o bezskrupulózního šejdíře? To zjistíte v téhle knize, která je true crime!

Pokud jste si nevybrali, nevadí. Thrillerů máme v nabídce mnohem víc.